Как да изтриете Netflix Преглед на историята вместо на профила



Facebook кикотене Pinterest WhatsApp телеграма

    Netflix препоръчва филми и предавания въз основа на скорошната ви история на гледанията. Препоръката на този филм и шоуто е полезна за бързо намиране на свързаните и любими предавания въз основа на историята на гледанията. Тази функция е отлична, стига да сте единственият, който използва профила ви в Netflix.

    Какво правите, ако споделяте една и съща Netflix сметка за вашето семейство и деца. Ще се срамува някой път, ако споделяте профила си с приятелите или семейството си. Те могат да видят историята на Netflix, разглеждана по профил и всички предавания и историята на филмите, които са гледали. Това може да включва това, което сте гледали преди, и те могат да получат препоръките от Netflix въз основа на скорошната ви история на гледанията.

    Единственото решение да премахнете тази история е да изтриете целия профил на Netflix и да създадете нов. Но това може да доведе до загуба на цялата ви история, мнения и гледате списък, свързан с този профил Netflix.

    За щастие, услугата за стрийминг въведе нова функция, която ви позволява да избирате и изтривате отделни предавания или филми, които сте гледали от Netflix историята на гледане по профил.

    За да се възползвате от тази нова функция на Netflix, влезте в профила си в Netflix с вашите идентификационни данни. Кликнете върху малката икона на потребителския си профил в горната част на страницата и кликнете върху профила си от падащото меню. Сега ще видите страницата „Моят профил“ и превъртете надолу, докато не видите секцията „ МОЯ ПРОФИЛ “. Кликнете върху Дейността за преглед, за да стартирате страницата Моята активност.

    Ще видите историята на всички предавания и филми, които сте гледали в този списък. Разберете списъка с шоута, които искате да премахнете от този списък и кликнете върху „ X“ в дясната част на списъка. Netflix предлага да премахнете избрания елемент от активността ви за преглед на всички устройства в рамките на 24 часа.

    Изтриване на историята на гледане на Netflix

    Можете да изтриете Netflix Преглед на историята, като изтриете целия профил от профила си. Изберете тази опция, ако търсите опция за изтриване на цялата история и прегледи в един кадър. Можете да започнете от началото, като създадете нов профил на същия профил в Netflix.

    Сега се наслаждавайте на услугата за стрийминг на Netflix с любимите си филми и предавания. Изтрийте историята на гледанията си от потребителския си профил, след като ги прегледате и започнете чист профил с няколко лесни кликвания, както описахме по-горе. Сега можете индивидуално да изтриете историята на гледане на Netflix по профил и да почистите вашия Netflix акаунт, когато пожелаете.

    Предишна Статия

    Как да създадете WhatsApp Group Invite Link и Share, за да добавите членове.

    Как да създадете WhatsApp Group Invite Link и Share, за да добавите членове.

    Facebook кикотене Pinterest WhatsApp телеграма WhatsApp, популярното приложение за съобщения ви предлага да създадете връзка за групова покана, за да добавите хора. Една от функциите е възможността за създаване на групи в WhatsApp, където можете да добавите куп хора заедно. WhatsApp group е идеално решение, когато искате да общувате със старите си съученици, колеги, планиране на пътувания или провеждане на екипни дискусии или изпращане на безсмислени съобщен...

    Следваща Статия

    Как да създадем цифров подпис за PDF с Mac

    Как да създадем цифров подпис за PDF с Mac

    Facebook кикотене Pinterest WhatsApp телеграма Няма нужда да използвате други приложения за създаване на подпис в Mac. Mac OS Preview има хубава функция, която може да създаде цифрова версия на вашия подпис и да се използва във вашите PDF документи. Лесно е да се създаде цифров подпис в Mac. Можете да използвате този подпис във всички документи във вашия Mac. Mac Preview има тази вградена функция за конвертир...